BRC-norm

Vuye Flexible Packaging is BRC-IoP gecertificeerd!

Als drukkerij gespecialiseerd in flexibele verpakkingsmaterialen zoals shrink sleeves, in mould labels, flowpacks en sachets, vinden wij voedselveiligheid, kwaliteit en persoonlijke hygiëne uitermate belangrijk bij de productie van uw etiketten. Om die reden, hebben wij de BRC-norm steeds als interne maatstaf gehanteerd. Een norm die ook door de Europese Retail Organisatie (CIES) als standaard erkend is.

Die dagelijkse inspanning is nu ook daadwerkelijk erkend door het Britisch Retail Consortium, want na een intensieve en maandenlange voorbereiding behaalden we op 28 maart 2011 het officiële BRC-certificaat!

Met dit BRC-certificaat voldoen we aan alle HACCP-verplichtingen op gebied van voedselveiligheid, maar dan nog strenger en aangevuld met concrete eisen rond traceerbaarheid, bedrijfsinrichting, hygiënisch werken en persoonlijke hygiëne.

Contacteer ons gerust voor meer informatie, of klik hier voor een digitaal exemplaar van ons BRC-certificaat ten behoeve van uw organisatie of klanten.