Flow Wraps / Sachets

Flow Wraps & Sachets

Wij bedrukken flow wraps of folieverpakkingen in kleine en grote hoeveelheden voor allerhande verpakkingstoepassingen: koekjes, suikerwaren, snoep, ijslolly's, chocolade, tabak, magazines, etc. Met het door ons gebruikte offset procedé, worden zowel afbeeldingen als tekst haarscherp afgedrukt. Zo blijven zelfs de ‘kleine' lettertjes op uw verpakking perfect leesbaar.

Afhankelijk van de toepassing, kunnen folies zowel aan de binnen- als de buitenzijde bedrukt en vernist worden. Dit doen we met dispersielak die geautoriseerd is voor direct voedselcontact en/of UV-lak voor extra glans en bescherming. De bedrukte folie krijgt u op rol aangeleverd, klaar voor verdere verwerking.

Sachets zijn vergelijkbaar met flow wraps, maar worden eerder gebruikt voor promotionele- of portieverpakkingen. Voorbeelden hiervan zijn zakjes met voedingssupplementen of cosmetica voor eenmalig gebruik. Dankzij de lage opstartkosten van het door ons gebruikte offset procedé, ligt de productie van kleine hoeveelheden nu ook binnen ieders handbereik. Betaalbaar en snel leverbaar, ideaal dus voor eenmalige promotionele acties of het lanceren van een nieuw product.

Net als bij flow wraps en afhankelijk van uw materiaalkeuze en toepassing, kunnen de sachets zowel aan de binnen- als de buitenzijde bedrukt en/of vernist worden. Ook hier maken we enkel gebruik van inkten die voor direct voedselcontact geautoriseerd zijn. Sachets worden op rol aangeleverd, klaar voor onmiddellijke verwerking in uw productieproces.

Lamineren

Vuye Flexible Packaging is één van de weinige verpakkingsspecialisten die uw labels kan voorzien van een extra transparante lamineerlaag voor extra glans en versteviging. Deze flinterdunne OPP of PET film kan zowel mat als blinkend aangebracht worden op de bedrukte labels.