In Mould Labels

In Mould Labels

Ook voor in mould labels, of kortweg IML, bent u bij Vuye Flexible Packaging aan het juiste adres. Wij drukken en stansen de labels, zodat u ze enkel nog in de matrijs hoeft te plaatsen tijdens het spuit- of blaasgietproces. Over de beeldkwaliteit van de labels hoeft u zich eveneens geen zorgen te maken. Onze offset rotatiepers drukt in maximaal acht kleuren, zodat uw verpakking gegarandeerd opvalt tussen de andere producten in de winkelrekken.

Aangezien het etiket en de plastic gietvorm als het ware samensmelten tijdens het fabricageproces, zijn IML verpakkingen zeer kras- en vochtbestendig en uitermate bestand tegen grote temperatuursverschillen. Ideaal dus voor het verpakken van diepvries en gekoelde producten, zoals margarine en roomijs, maar evengoed geschikt voor verfverpakkingen, brooddozen of andere verpakkingsvormen.

Lamineren

Vuye Flexible Packaging is één van de weinige verpakkingsspecialisten die uw labels kan voorzien van een extra transparante lamineerlaag voor extra glans en versteviging. Deze flinterdunne OPP of PET film kan zowel mat als blinkend aangebracht worden op de bedrukte labels.

Dankzij dit unieke procedé zijn de IML-labels nog beter bestand tegen verkleuren en worden ze krasvast en vaatwasbestendig. De perfecte oplossingen voor verpakkingen met een lange levensduur, of pasteurisatie toepassingen.